cover

Програма за ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ на хотелска верига ВЕМАРА ХОТЕЛС

За повече информация, моля свържете се с нас на тел. +359 887 176 054 или info@vemarahotels.com. Служителите на отдел Резервации на  ще се погрижат за това, Вие да направите Вашата резервация по възможно най-удобният за Вас начин.

За да членувате в нашата програма за лоялни клиенти е необходимо:

Да сте били гости на хотелите от верига ВЕМАРА ХОТЕЛС поне 2 пъти или да сте резервирали 7 и повече нощувки на годишна база за 2 или повече последователни години, директно в някой от хотелите на верига Вемара хотелс или през модулите за онлайн резервации на www.vemarahotels.com или да сте направили Вашите резервации по телефон или мейл.

С програмата за лоялни клиенти, хотелска верига ВЕМАРА ХОТЕЛС благодари на своите редовни клиенти и им дава възможност да се възползват от различни специални привилегии:

  1. 5 % отстъпка от действащите цени за нощувки във всички периоди и всички хотели без изискване за минимален престой;
    * Намаленията за лоялни клиенти се комбинират с отстъпки за ранни записвания или за дълги престои, както и с други оферти.
  2. Ранно настаняване след 9:00 ч. и късно освобождаване на ползваното помещение до 17:00 ч. – при възможност (не се гарантира предварително при резервацията, а се потвърждава на място, в случай на наличност на свободни стаи към момента на настаняването и/или отпътуването);
  3. Отстъпка от предоставяните услуги в СПА центровете на хотелска верига Вемара хотелс - 10 %;
  4. Отстъпка от цената на предоставяните велосипеди под наем - 10%;
  5. Безплатен паркинг (важи за хотелите от верига Вемара хотелс: Верамар бийч, Кранево и Вемара клуб, Бяла);
  6. Получават първи всички специални оферти и промоции – важи за гостите, предоставили електронен адрес.

* Хотелската верига си запазва правото да променя привилегиите за картодържатели.